Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Wikströms släktforskning

10 november

Det blev en del gjort igår. Hittade mina gamla sidor om mina far- och morföräldrar och laddade upp tillsammans med en del foton. Nu har jag påbörjat ett gigantiskt arbete i att skapa en helt ny sida om emigrationen. Både jag och H-E har många släktingar som emigrerade. Framför allt till USA men även Canada, Australien och Brasilien. Och så några till Norge. Funderar närmast på hur jag ska lägga upp det. Det finns en del olika alternativ, så det gäller att fundera och välja det bästa alternativet.

Igår fick jag mail från min femmänning Sharolyn Peterson och idag fick jag mail från hennes bror Galen Blomster. Båda var här i somras och hälsade på. De har svenskt påbrå på både mödernet och fädernet och därmed många släktingar på olika orter i Sverige. Deras mormors farmor Catharina Eriksdotter emigrerade 1869 och hennes halvsyster Inga Greta Öhman var min mormors farmor.

Galen skickade en länk till Chisago County Historical Society där han blivit medlem. Den som är intresserad kan kolla deras hemsida, http://www.chisagocountyhistory.org/.

 

Tisdagen den 10 november 2015 kl. 19:41

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2015

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.

Mina anor

Farfar

Farmor

Morfar

Mormor

Emigrationen

Missing people